dijous, 17 de novembre del 2011

HEM AGAFAT FULLES DE LA TARDOR I LES HEM COMPTAT!!!






En Marc ha agafat 7 fulles i ja les ha comptat .





L'Anouar compta les 7 fulles que té.





En Pau també les està comptant.




L'Izan compta, 1,2,3,4,5...





A l'Alejandra  li agrada comptar fulles




L'Alexia compta fulles verdes i marrons





L'Edgar també les ha comptat totes.





La Gisela les compta molt a poc a poc.





El sergi compta les fulles marrons.





La Laura també compta fulles marrons




I la Júlia les té de color marró i verd i les ha comptat.

dimarts, 25 d’octubre del 2011

HEM FET CONFITURA DE FIGA.

Divendres passat al matí vam fer confitura de figues a la classe, com que som la classe de les figueres aprofitarem aquest fruit per acabar de fer els nostres panellets. Si voleu fer-la a casa aquí us passo una recepta.... Ànims, que és super senzill!!!!






CONFITURA DE FIGA 




Ingredients:
Per 1 Kg de figues madures.
200 grams de sucre.
1 Litre d’aigua.

Preparació:
Si no voleu feina, no peleu les figues.
Trinxar les figues a trossos petits.
La major part de receptes recomanen una gran proporció de sucre. Les figues contenen prou quantitat de sucre com per a poder-ne prescindir.
La única qüestió es fer bullir més temps la melmelada per augmentar-ne les concentracions dels seus propis sucres.
Si les figues no son prou dolces o bé voleu obtenir més quantitat de melmelada afegiu més quantitat de sucre.

Procés:
Poseu a bullir l’aigua amb el sucre.
Una vegada hagi arrancat el bull, afegiu les figues trossejades.
A foc lent remeneu ho bé.
Quan torni a arrancar el bull, les trinxem amb la batedora.
A foc lent i remenant cada 5 minuts, farem reduir el volum fins una tercera part o menys.
Després posarem la melmelada en pots hermèticament tancats esterilitzant-los al bany maria.



dilluns, 3 d’octubre del 2011

VISCA!!! JA HEM COMENÇAT!!!

Aquest any ja som una mica més grans, anem a p5 i aprendrem moltes coses!!!




SOM LES FIGUERES