Aquest any treballarem i coneixerem a Jeff Kinney i el seus personatges: en Greg i el seu pare i la seva mare, els seus germans, el Rowley, en Fregley,...
dimecres, 23 de novembre del 2011
LES FIGUERES, ELS AVETS I ELS CASTANYERS PLANTEM PLANTES AROMÀTIQUES
Al pati de l'escola, els nens i nenes d'educació infantil hem plantat al pati de l'escola Farigola, Sajolida i Romaní.
dijous, 17 de novembre del 2011
HEM AGAFAT FULLES DE LA TARDOR I LES HEM COMPTAT!!!
En Marc ha agafat 7 fulles i ja les ha comptat .
L'Anouar compta les 7 fulles que té.
En Pau també les està comptant.
L'Izan compta, 1,2,3,4,5...
A l'Alejandra li agrada comptar fulles
L'Alexia compta fulles verdes i marrons
L'Edgar també les ha comptat totes.
La Gisela les compta molt a poc a poc.
El sergi compta les fulles marrons.
La Laura també compta fulles marrons
I la Júlia les té de color marró i verd i les ha comptat.
dimecres, 2 de novembre del 2011
dimarts, 25 d’octubre del 2011
HEM FET CONFITURA DE FIGA.
Divendres passat al matí vam fer confitura de figues a la classe, com que som la classe de les figueres aprofitarem aquest fruit per acabar de fer els nostres panellets. Si voleu fer-la a casa aquí us passo una recepta.... Ànims, que és super senzill!!!!
Ingredients:
Per 1 Kg de figues madures.
200 grams de sucre.
1 Litre d’aigua.
Preparació:
Si no voleu feina, no peleu les figues.
Trinxar les figues a trossos petits.
La major part de receptes recomanen una gran proporció de sucre. Les figues contenen prou quantitat de sucre com per a poder-ne prescindir.
La única qüestió es fer bullir més temps la melmelada per augmentar-ne les concentracions dels seus propis sucres.
Si les figues no son prou dolces o bé voleu obtenir més quantitat de melmelada afegiu més quantitat de sucre.
Procés:
Poseu a bullir l’aigua amb el sucre.
Una vegada hagi arrancat el bull, afegiu les figues trossejades.
A foc lent remeneu ho bé.
Quan torni a arrancar el bull, les trinxem amb la batedora.
A foc lent i remenant cada 5 minuts, farem reduir el volum fins una tercera part o menys.
Després posarem la melmelada en pots hermèticament tancats esterilitzant-los al bany maria.
Si no voleu feina, no peleu les figues.
Trinxar les figues a trossos petits.
La major part de receptes recomanen una gran proporció de sucre. Les figues contenen prou quantitat de sucre com per a poder-ne prescindir.
La única qüestió es fer bullir més temps la melmelada per augmentar-ne les concentracions dels seus propis sucres.
Si les figues no son prou dolces o bé voleu obtenir més quantitat de melmelada afegiu més quantitat de sucre.
Procés:
Poseu a bullir l’aigua amb el sucre.
Una vegada hagi arrancat el bull, afegiu les figues trossejades.
A foc lent remeneu ho bé.
Quan torni a arrancar el bull, les trinxem amb la batedora.
A foc lent i remenant cada 5 minuts, farem reduir el volum fins una tercera part o menys.
Després posarem la melmelada en pots hermèticament tancats esterilitzant-los al bany maria.
dimarts, 4 d’octubre del 2011
dilluns, 3 d’octubre del 2011
Subscriure's a:
Missatges (Atom)