Aquest any treballarem i coneixerem a Jeff Kinney i el seus personatges: en Greg i el seu pare i la seva mare, els seus germans, el Rowley, en Fregley,...
dimecres, 2 de novembre del 2011
dimarts, 25 d’octubre del 2011
HEM FET CONFITURA DE FIGA.
Divendres passat al matí vam fer confitura de figues a la classe, com que som la classe de les figueres aprofitarem aquest fruit per acabar de fer els nostres panellets. Si voleu fer-la a casa aquí us passo una recepta.... Ànims, que és super senzill!!!!
Ingredients:
Per 1 Kg de figues madures.
200 grams de sucre.
1 Litre d’aigua.
Preparació:
Si no voleu feina, no peleu les figues.
Trinxar les figues a trossos petits.
La major part de receptes recomanen una gran proporció de sucre. Les figues contenen prou quantitat de sucre com per a poder-ne prescindir.
La única qüestió es fer bullir més temps la melmelada per augmentar-ne les concentracions dels seus propis sucres.
Si les figues no son prou dolces o bé voleu obtenir més quantitat de melmelada afegiu més quantitat de sucre.
Procés:
Poseu a bullir l’aigua amb el sucre.
Una vegada hagi arrancat el bull, afegiu les figues trossejades.
A foc lent remeneu ho bé.
Quan torni a arrancar el bull, les trinxem amb la batedora.
A foc lent i remenant cada 5 minuts, farem reduir el volum fins una tercera part o menys.
Després posarem la melmelada en pots hermèticament tancats esterilitzant-los al bany maria.
Si no voleu feina, no peleu les figues.
Trinxar les figues a trossos petits.
La major part de receptes recomanen una gran proporció de sucre. Les figues contenen prou quantitat de sucre com per a poder-ne prescindir.
La única qüestió es fer bullir més temps la melmelada per augmentar-ne les concentracions dels seus propis sucres.
Si les figues no son prou dolces o bé voleu obtenir més quantitat de melmelada afegiu més quantitat de sucre.
Procés:
Poseu a bullir l’aigua amb el sucre.
Una vegada hagi arrancat el bull, afegiu les figues trossejades.
A foc lent remeneu ho bé.
Quan torni a arrancar el bull, les trinxem amb la batedora.
A foc lent i remenant cada 5 minuts, farem reduir el volum fins una tercera part o menys.
Després posarem la melmelada en pots hermèticament tancats esterilitzant-los al bany maria.
dimarts, 4 d’octubre del 2011
dilluns, 3 d’octubre del 2011
dijous, 30 de juny del 2011
AQUESTA ÉS LA CANÇÓ DELS REMOLINS DE VENT.
AL FESTIVAL DE FINAL DE CURS ELS NENS I NENES DE P4 VAN CANTAR UNA CANÇÓ, SI LA VOLEU TORNAR A SENTIR, CLIQUEU A SOTA :
QUIN VENT FA!!!
QUIN VENT FA!!!
VOLEU TREBALLAR AQUEST ESTIU?
Si aquest estiu us avorriu,,,, aquí teniu una pàgina web per practicar els continguts treballats aquest curs....Ànims!!!
Clica aquí sota, d'acord?
CRISTIC
Clica aquí sota, d'acord?
CRISTIC
Subscriure's a:
Missatges (Atom)